Actueel


Storing

Helaas was er van 1 januari tot 17 april 2021 een storing in het doorsturen van fomulieren naar het secretariaat en (leden)administratie. Indien u in deze periode uzelf heeft ingeschreven als TOV-lid, een adreswijziging heeft doorgegeven of een verzoek heeft ingediend om uw adres op te nemen in ons adressenbestand, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit nogmaals te doen. Excuses voor het ongemak.

Lid worden kan hier

Een adreswijziging doorgeven kan hier

Een adres laten opnemen in ons adressenbestand kan hier


150 jaar in vogelvlucht

Lid worden van TOV-TIEL en een prachtig cadeau krijgen. Het boek ‘150 jaar in vogelvlucht’ is door de leden enthousiast ontvangen.
Omdat de TOV dit jaar 25 jaar bestaat, geven we t/m 30 juni 2021 bij aanmelding als lid dit prachtige jubileumboek cadeau. De TOV zal je graag verwelkomen!

Lid worden kan hier


Jubileumboek Lingecollege Lyceum Tiel gepresenteerd

Op donderdag 19 november heeft de TOV het fraaie jubileumboek aangeboden aan de schoolleiding.
Op de website van De Tielenaar is hier een mooi artikel over verschenen.

Lees hier het artikel


Met blijdschap … geven wij u kennis!

Het aangekondigde jubileumboek is uitgebracht, gedrukt, ingepakt en verzendklaar gemaakt. Nog even geduld en dan valt ‘150 jaar in vogelvlucht’ helemaal gratis bij alle TOV-leden in de brievenbus.

Voorzitter Cees stak zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt. Veel leesplezier!

Chris
Chris


ALV van 7 november 2020 gaat niet door

Vanwege het voortduren van de coronacrisis en de in verband daarmee door de overheid afgekondigde nieuwe maatregelen heeft het bestuur besloten de Algemene Ledenvergadering van 7 november af te gelasten.
Er zal een schriftelijke stemming worden gehouden over enkele agendapunten van de ALV.
In het volgende TOV-bulletin zullen de stukken aan de leden worden voorgelegd.